Gud är kärlek

Välkommen! Kul att du hittat hit. Jag heter Therese och mötte min Jesus år 2008. Trasig, och utan att jag visste något alls om livet med Gud så valde jag att kasta mig rakt in i Hans varma famn. Här är jag ännu, och vill aldrig lämna.
Jag minns i början när jag upptäckt detta spännande liv med Gud. Hur jag gav allt och var så glad över denna sanning som jag funnit! Då sa en kristen till mig en dag: “Men Therese. Man behöver ju inte vara så fanatisk.” Jag blev ganska paff.
För vet du, Gud är helt full av kärlek till oss små människor.
Sefanja 3:17
HERREN, din Gud, bor i dig,
en hjälte som frälsar.
Han gläder sig över dig med lust,
han tiger stilla i sin kärlek,
han fröjdas över dig med jubel.
Jag vill skala av mitt liv till detta enda, enkla. Att älskas av Honom och reagera med att låta mig bli ännu mer fanatiskt kär i vår Gud!
All glädje och frid till er idag!
/Therese