De dagar som går

Natten till igår jobbade jag hela natten. Då fick jag se när solen gick upp. Det är så vackert! Det är att se på hur det ser ut när Gud gör en ny dag, med en ny nåd. Och himlen jublar i rosa och blått över den kärlek som Jesus har för oss människor. En dag ska det inte bli någon fler dag här på jorden. Solen gick upp idag och den gjorde det igår, men vad säger det om morgondagen? Där har vi makten som ligger hos Gud. Han ger oss nya dagar av kärlek. Bibeln säger att dagarna på jorden kommer ta slut. Men ännu jublar himlen, och ännu finns det anledning att jubla med den!

Jesaja 44:24
Så säger HERREN, din återlösare,
han som format dig alltifrån moderlivet:
Jag, HERREN,
är den som har gjort allt,
den som ensam har spänt ut himlen
och brett ut jorden.
Vem var med mig?

Livet är spännande! Undrar vad Gud har för dig och mig idag. Frid!